21 Aralık 2011 Çarşamba

Bergama'da çocuklara indirim kartı

Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bünyesinde bir çocuk kulübü kuran Bergama Belediyesi, kulübe üye çocuklara çeşitli imkânlar tanıyacak kimlik kartlarını hazırladı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç kulübe üye her çocuğa verilecek kimlik kartlarının bir kısmını Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’nda üye öğrencilere dağıttı.
Yakın zaman önce kurulan kulüp hız kesmeden çalışmalarına başladı. Bergama Belediyesi, Çocuk Kulübü üyesi çocukların kimlik kartıyla indirimli alışverişten yararlanabileceği uygulamanın ilkini Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri’nde başlattı. Uygulama üye çocuklara Güzellik Ilıcası Tesisleri’nden yüzde 10 indirim sağlayacak, çocuklar ilerleyen günlerde Bergama Belediyesi’nin belirleyeceği farklı noktalardan da çeşitli indirimler kazanacak.
Kulüp çalışmaları çocukların resim, şiir gibi üretimlerinin yayınlanacağı bir çocuk gazetesi, geziler ve çeşitli aktivitelerle devam edecek. UNİCEF'in "Çocuk Dostu Kentler" projesini hayata geçirmek, çocukların sosyal yaşamda daha fazla yer almasını sağlamak ve kenti çocuklar için daha yaşanabilir kılmak adına çıkılan bu yolda gün geçtikçe hızla ilerlediklerini belirten Başkan Mehmet Gönenç; “Kulübümüz kurulduğu günden bu yana durmadan yol alıyor. Üye çocuklarımızın bir bölümüne kimlik kartlarını dağıttık. İlerleyen günlerde tüm çocuklar kendilerine verilecek kartlarıyla birlikte şehirdeki birçok farklı işyerinden indirimden kazanacaklar ve kulüp bünyesinde daha pek çok faaliyete imza atacaklar” diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More