7 Ekim 2011 Cuma

Güzellik ılıca havuzu yeniden yapılanıyor

Bergama Havuzu
Yaz aylarının yeni eğlencesi belli oldu: Bergama Belediyesi Aquaparkı

Bergama Belediyesi su, eğlence, güneş ve yeşilin buluştuğu tesisi kente kazandırıyor.
Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde projesi tamamlanan Aquapark Yüzme Havuzu inşaatına başlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla mevcut Güzellik Ilıcası Tesisleri’nin çam ağaçlarıyla bezeli, yeşil dokusuyla donatılmış mesire alanı su ile buluşacak. İlçedeki büyük bir eksikliği giderecek su parkında yediden yetmişe herkes eğlenme ve dinlenme imkânı bulacak. Güzellik Ilıcası içinde yıllar öncesinde yer alan ancak, zaman içerisinde kullanılmaz hale gelen havuz Bergama Belediyesi’nin çalışmalarıyla tekrar can bulacak.
İçerisinde 5 aquapark ünitesi, 150 m2’lik düşme havuzu ve 525 m2’lik yüzme havuzu bulunacak tesiste ayrıca, mantar fıskiye gibi çocuk havuzu animasyon oyuncak grupları da yer alacak. Kafeterya, snack bar, güneşlenme terası, soyunma odaları ve duşları içinde barındıracak kompleks yapıda gerçekleştirilecek düğünler için de sahne ve oturma alanları da yer alacak. Havuz yaz aylarında Bergama’nın eğlence merkezi olacak.
Havuzun kentteki önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Havuz, yaz aylarında serinlemek ve eğlenmek isteyenlerin buluşma noktası olacak. Suyla yeşilin bir araya geleceği tesis tamamlandığında, Bergamalıların vazgeçemeyeceği bir merkez halini alacaktır” dedi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More