23 Aralık 2011 Cuma

Ankara kızları yarışması 27 aralık günü start alıyor

Başkentimizin ilk ve tek güzellik yarışması olan Ankara Kızları Güzellik Yarışması 3. sezonuda Antares Alışveriş ve Yaşam Yıldızında yapılan basın açıklaması ile başlamış durumda.

Yarışma içersinde birbirinden güzel kızların olmasının yanı sıra İzmir Bergama'yı temsilen yarışacak olan Ceren Atak 27 aralık günü çok heyecanlı bir bekleyişi yaşayacak. Bergama, tarihi ile öne çıkan bir antik şehir olmakla birlikte birbirinden güzel kızların çıktığı bir cennet şehir haline gelmiştir.

Basın açıklamasında Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkan yardımcısı Sn: Coşkun Kaplan “ 3 senedir bu organizasyona destek veriyoruz, Ankara adına yapılan ve bir çok güzel kızımızın gelişimine faydası olan bu güzel organizasyon sayesinde kataloglarımız için yeni yüzler dizlere oyuncular ve televizyonlara sunucular yetişiyor “ dedi

Basın açıklamasına katılan imaj danışmanı Aysun Şahanoğlu Kaba ise geçen iki sene katılan kızların eğitimlerine destek verdiğini ve onların başarılarından mutluluk duyduklarını söyledi.

Yarışmanın geçen sene üçüncüsü olan ve World Wella güzeli seçilen Gamze Özpınar da Ankara Kızları Güzellik Yarışmasının hayatına kazandırdıklarından bahsederek Kamp döneminde adayların eğitimlerini vermek için eski finalistlerin sabırsızlandığınıda dile getirdi.

23 Ekime kadar Antares Alışveriş ve Yaşam Yıldızında başvuruları sürecek olan Ankara Kızları Güzellik yarışmasının finali her sene olduğu gibi Atatürk”ün başkentimize gelmesinin yıl dönümü olan 27 Aralıkta yapılacak.


Yarışmaya başvuru için ilk günden güzellerle dolan Antares Alışveriş ve Yaşam Yıldızı bu sene yarı finalede ev sahipiliği yapacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More